01.11.2008 - Carl and the Rhythm All Stars

Carl and the Rhythm All Stars

Carl and the Rhythm All Stars

Etter å ha turnert rundt i USA, og gitt ut plate hos selveste WILD PRESENTS, kommer endelig Carl and the Rhythm All Stars til Norge. Lørdag 1 november inntar de vår lille hule i økernveien, og vi kan love et sceneshow  verdig ethvert bomberom. Carl and the Rhythm All Stars spiller autentisk primitiv rockabilly sterkt influert av Honky Tonk, Rhythm’n'Blues og western swing. Medlemmene i bandet består av folk fra både Frankrike og Portugal. Så her er det bare å ta med seg danseskoa og komme!

Dørene åpner klokken 22.00

Billetpris: 150,-

For mer informasjon, besøk Carl and the Rhythm All Stars på MySpace: www.myspace.com/rhythmallstars

Dette skriver ROCK om Carl and the Rhythm All Stars:

Autentisk, primitiv rockabilly, med innslag av country og honky tonk er hva dette bandet fra Frankrike/Portugal står for. Kvartetten startet opp i 2002, har turnert flittig over hele Europa og med liveerfaring fra mange store rockabillyfestivaler kommer gruppa til Caven 1. november. Debutalbumet heter “Music To Live” og nylig kom cd’n “Slipped My Mouth”, anmeldt til fem stjerner her i ROCK. (7.10.08)

Plata kjøper du hos Flipside Records: www.flipside.no

Comments are closed.